Welcome!

Virtualization Authors: Roger Strukhoff, Esmeralda Swartz, Elizabeth White, Gigaom Research, Lori MacVittie

News Feed Item

CDNetworks levert mobiele CDN voor KDDI

De nieuwe mobiele CDN-technologie van CDNetworks is goedgekeurd door KDDI, de op 1 na grootste mobiele netwerkoperator in Japan. De mobiele CDN-technologie van CDNetworks is nu geïntegreerd in het hart van het KDDI au 4G LTE en 3G netwerk na een reeks kwaliteitstesten sinds december vorig jaar.

De mobiele CDN-technologie van CDNetworks maakt het mogelijk dat Mobile Network Operators (MNO) mobiele inhoud tot 30% sneller kunnen leveren en tot 20% vermindering van het mobiele dataverkeer kunnen bereiken.1

De mobiele CDN-technologie van CDNetworks vermindert het mobiele dataverkeer, dat exponentieel groeit door de verspreiding van smartphones, aanzienlijk. Tegelijkertijd verbetert mobiele CDN de mobiele gebruikerservaring met het versnellen van Radio Access Network (RAN). Deze voordelen worden door middel van de volgende technologieën verwezenlijkt:

1) Tekstcompressie die het mobiele dataverkeer beperkt zonder de inhoud te veranderen

2) Video-pacing, dat overmatig progressief video-downloaden vermindert

3) TCP-versnelling die subtiel wordt afgestemd op de netwerkomgeving van de mobiele provider

Mobile Network Operators kunnen genieten van een enorme verlaging in kapitaalinvesteringen en verhoogde gebruikerstevredenheid door gebruikmaking van de mobiele technologie van CDNetworks. “KDDI is zeer verheugd over de implementatie van de mobiele CDN-technologie van CDNetworks. Dit zal dienen als een essentiële technologie voor het omgaan met een toename in mobiel verkeer,” aldus Yoshiharu Shimatani, senior vice president en algemeen directeur van de technologiesector, KDDI Corporation.

CDNetworks biedt geavanceerde oplossingen voor het leveren van content die bruikbaar is in zowel een mobiele als een vaste netwerkomgeving door samenwerking met de telecommunicatiebedrijven en de MNO's wereldwijd, om de tevredenheid van de eindgebruiker te vergroten.

Over CDNetworks

CDNetworks maakt Global Cloud Acceleration mogelijk. Het is onze missie om het internet te transformeren tot een veilig, betrouwbaar, schaalbaar en goed presterend application delivery netwerk. De unieke positie van CDNetworks als de enige multinationale CDN met expertise en infrastructuur in China, Rusland en andere opkomende markten, stelt ons in staat om betrouwbare partners in de lokale markten te zijn, terwijl wij dienen als belangrijkste experts op het gebied van uitbreiding naar de wereldwijde markten. Met het versnellen van meer dan 17.500 wereldwijde netwerken en clouddiensten via onze 140 PoP's, verleent CDNetworks diensten aan onze e-business-klanten in sectoren zoals financiën, reizen, e-commerce, leermanagement, high-tech, productie en media. CDNetworks verleent onze enterpriseklanten al meer dan 13 jaar diensten en heeft kantoren in de VS, Korea, China, Japan en het Verenigd Koninkrijk. Ga voor meer informatie naar http://www.cdnetworks.com

1 Vergelijking van de hoeveelheid dataverkeer en de datatransmissiesnelheid onder en tussen levering door een lokale hostserver en levering door een mobiele CDN-cacheserver.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

More Stories By Business Wire

Copyright © 2009 Business Wire. All rights reserved. Republication or redistribution of Business Wire content is expressly prohibited without the prior written consent of Business Wire. Business Wire shall not be liable for any errors or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.